Jennifer sandström

Do it yourself – smycken.

Personligen har jag egentligen aldrig varit en särskilt pysslig människa och kanske just därför beundrar jag alla som är pyssliga lite extra mycket. Min bästa Frost är en sådan typ, på hennes blogg Elsegreta hittar ni några av alla projekt och saker hon pysslat med; alltifrån hur man gör ett babynest till chiasylt. Hennes hem är en guldgruva av allt hon gör och till exempel nu när en bebis flyttade in i huset så gjordes givetvis hemmagjorda tvättlappar (på typ endast olivolja?) som låg i en stor och fin glasburk inne i badrummet.

En annan tjej som är duktig på det här och tagit det till en business-nivå är den finlandssvenska bloggaren Michaela som även går under smeknamnet Kugge. Hon tillverkar och säljer sjukt coola skumpa-örhängen som jag faktiskt hade turen att vinna ett par här för några veckor sedan. Ett par cava-örhängen, tillverkade på gamla champagne-korkar.

örhängen champagne

Så charmiga, eller hur?

Och även om jag inte är så pysslig så har jag nyligen pysslat ihop några halsband, till exempel det här. Vi får se om det lyckas bli några fler. Man hinner ju faktiskt inte med hur många hobbys som helst.

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.