Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Out of sequence

När man är inne i vardagsliv och rutiner så rullar allting liksom på, det kanske inte är jätte-exalterande men det är ganska skönt. Jag har dock helt kommit ur fas efter 1 vecka sängliggandes i feber följt av 1 veckas semester hemma i Gällivare. Träningen och yogan väntar på att komma igång igen. Mindfulness som jag började och lyckades göra regelbundet måste jag nu börja om lite från ruta ett med. Och så allt annat som tillhör vardagslivet så som att städa och laga mat, allt sånt ligger också lite efter.

Photo on 09-04-16 at 12.32

Dessutom behöver hela jag lite av en uppfräschning såhär lagom till våren. Känner mig lite som ett troll just nu. Håret behövs klippas och garderoben uppdateras. Det kanske verkar ytligt men visst mår man väl bra av att ta hand om sig på det ytliga viset också?

Eftersom jag kom hem i måndagskväll har hela den här veckan fått vara lite ur fas. Men nu är det lördag och jag ska njuta av helgen och sedan se till att vara tillbaka på banan när nästa vecka startar!

Sitter just nu med en kopp kaffe, hör fåglarna kvittra och ska in till Hagalund-centrum en sväng.

Photo on 09-04-16 at 12.39 #2

Ikväll väntar en girls night out tillsammans med alla mina kvinnliga kollegor, yay! Vi ska ha lite av ett knytkalas och jag tänker göra en sallad, mina kock-kunskaper är inte jätteutvecklade… Och ja, jag funderar på hur jag ska orka med att vara bakis i morgon. Ska försöka följa råden om att dricka max en drink i timman + varannan vatten, samt äta något innan jag lägger mig. Haha alltså sen när började man bry sig om att inte orka vara bakis??? Förmodligen sen heltidsjobb blev ett faktum och helgen helig.

Hoppas ni har en bra helg! Ber om ursäkt för att jag är så långsam att svara på era kommentarer också, ni ska veta att de alltid gör mig lika glad när ni skriver korta eller långa berättelser och delar med er av era tankar! :-)

Puss!

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.