Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Det händer inte mig – det händer någon annan

Är inne i en period där allting känns som om det inte riktigt händer mig. Eller det som händer, sker av en märklig slump och är kanske till och med ett misstag? Det är alltså bra saker som händer, saker jag drömt om. Inte på någon superhög nivå alla gånger men ändå, sådant som jag hoppats på. Det är en del ångest och stress blandat med förtjusning. Pendlar mellan att bli superglad och att vilja krypa in under en sten och gömma mig. För allt overkligt och kul som händer, innebär också någon form av prestation – därav ångesten och stressen. Alla denna självkritik, det tar också energi. Vissa säger att man inte ska vara det, självkritisk alltså, andra säger att det hör till. Jag tror att det främjar utvecklingen men känner också att det är krävande. Otroligt krävande. Men hey, klagar inte här. Bara konstaterar. Eller humblebraggar jag? Haha. *åh det är så jobbigt att roliga saker händer, tyck synd om mig fast gör det inte egentligen jag ville bara säga att det går bra nu*

Berättar mer om allt som händer snart, om någon dag eller så. Annars då? Den här veckan känns bra. Andra trevliga saker som hänt är att jag besökte ett coworking-ställe i måndags. Mothership of Work. Och jäklar, jo, det skulle vara trevligt med ett sådant. Let's see. Igår, tisdag, var kaffet slut hemma. Så det fanns bara en utväg, lämna hemmet i jakt på kaffe. Hade sett att Aalto-univeristets nya byggnader är supercoola, så jag cyklade dit i vad som kändes som minusgrader.

Och som jag trivdes här. Mitt inre liksom bara suktade efter att få vara en av alla studenter som målinriktat vandrade över campus. Sen slog det mig att i och med min kurs i kreativt skrivande är jag ju faktiskt student. #win

Fick också ett telefonsamtal idag och två paket på posten. Det är ingen som ringer spontant längre, men att inkludera mitt telefonnummer i mitt mediakit gav tydligen resultat. Ett trevligt samtal som jag hoppas mynnar ut i någon form av framtida jobb! Och paketen på posten då? Det ena visade jag i mina insta-stories idag, en grym sak som jag längtat efter!

Försöker också hitta en lämplig finsk bokföringsbyrå för mitt finska företag (som jag ska starta asap) – men jeez, varför är de dubbelt så dyra som i Sverige? Moments när man ba: nä, nu flyttar jag hem. BYE FINLAND VI SES ALDRIG MER.

Somnade förresten på yogan ikväll igen. Ansträngde mig så och tänkte “nu ska jag fokusera” 5 sekunder senare och jag var borta, på tröskeln till sömnens och drömmarnas värld. Jag är helt hopplös.

Okej hörni, vi hörs i morgon. ♥

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.