Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Det är dags att ta farväl.

Det är augusti, närmare sig slutet av augusti till och med. Det är dags att börja ta farväl nu, dags att ta farväl av sommaren. Jag blev nöjd med sommarsemestern jag fick. Jag är nöjd med allt jag hunnit uppleva den här sommaren. Tyskland och München med roadtrips under våren, alperna, kärlek, varma dagar i grannlandet och slutligen snart så Göteborg. Jag är redo att ta farväl och känner pirret över att få krypa in i höstens svala men mysiga famn. Jag ser fram emot att få svepa den där halsduken runt mig, kanske krypa upp i hans famn en blåsig torsdagkväll, titta på en av alla serier vi följer och dricka en av alla tesorter jag inhandlat. Jag kommer vrida upp Winnerbäck på högsta volymen i min hörlurar och promenera i mörka kvällar. Och yoga när dagen är som ljusast. Förhoppningsvis har jag något att sysselsätta mig med också, någonstans att gå om dagarna i mina älskade höstboots.

Och vet ni varför jag är lite extra exalterad över det här med höst? Jag har inte upplevt höst på tre år. TRE ÅR! Sommaren 2012 drog jag till Nya Zeeland ett halvår och fick uppleva våren där istället. Ett år senare hamnade jag i Indien och levde i den eviga hettan i nästan sju månader. Så ja: hösten, du är mig varmt välkommen!

Min höst 2011 var i alla fall väldigt fin vill jag minnas, lite som bilden från då vill beskriva det:IMG_0340.JPG
Det var även då vi hittade Hjalmar, Emma nummer två, som anknöt sig till oss faddrar trots att hon var vår älskade lilla nolla! Så bra höst var det!IMG_0339.JPGSer ni vilka vi är? Spice Girls. Frost, Hjalmar och jag. Sporty, Baby och Posh.

FÖLJ:

3 svar

  1. Hej,
    hur gick det till när du hamnade i Nya zeeland? Hur finansierade du det och åkte du med en organisation? Verkar riktigt ball, blir så nyfiken! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.