Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Mer från Åbo.

I lördags eftermiddag kom vi till Åbo för att kolla läget. Läget var fint. Tog en sightseeing med på våra fötter och såg det mesta av den centrerade stadskärnan.

IMG_0316.JPG

IMG_0327.JPG

IMG_0318.JPG

IMG_0320.JPG

Som ni ser är Åbo rätt så mysigt – det är lite av Finlands sommarstad och I can see why. Floden med restaurangbåtarna är ett typiskt exempel på typiskt bra sommarhängs-ställen. Och precis som jag sa tidigare, jag gillar städer som inte är så himla stora utan i den här storleken. Kanske är det något sådant jag skulle vilja bo i, i framtiden, när det blir dags att slå sig till ro (om den lusten någonsin faller på). Anyway…

Till middag bestämde vi oss snabbt för: Ristorante Pizzeria Dennis Trattoria! En restaurang som har awesome pizzor. Vi började med deras lika awesome vitlöksbröd. Pizzasalladen var till och med den utöver det vanliga! Sen delade vi på en pizza med pulled pork, avokado, cheddarost, chili och creme fraiche. Muums. En halv pizza var perfekt lagom.

Dennis Åbo Turku

Kan rekommendera Dennis om man har vägarna förbi Åbo. Vi var rätt tidiga men närmare den populära middagstiden började en lite längre kö ringla sig ut genom restaurangen. Så gott tips kan vara att boka bord.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.