Jennifer sandström

Vad jag ska göra i höst.

“Men vad ska du göra i höst då? Var ska du vara? Ska du jobba? Resa? Vi är ju nyfikna ju.”

Well, sanningen är att jag är lika nyfiken som ni. Japp. Det finns fortfarande ingen direkt plan in the life of Jenny. Eller ja lite av planer finns, men ingenting är bestämt. Kommer försöka hitta något typ av jobb – men är i princip öppen för allt. Stressar lite över detta några minuter dagligen – men för det mesta är jag övertygad om att det ordnar sig.

På fredag flyger jag och T till Göteborg för en vecka. Sen har jag tänkt stanna där några dagar, besöka Stockholm och min bästis Hjalmar + ett gäng internetvänner (long story) och det finns en risk (eller chans) att jag åker tillbaka till Finland igen. Det är väl ungefär så mycket jag vet just nu. Ni får veta så snart jag vet mer… :-) Men – det är kul att ni är nyfikna och frågar!!

FÖLJ:

3 svar

  1. Åh, jag är i lite samma sits! Bor i Madrid men sambon och jag kikar på jobb i princip hela världen, var vi är om ett halvår vet vi inte alls. Otroligt pirrigt och spännande!

    Synd att du inte har vägarna förbi här, annars hade vi säkert kunna diskutera kärlek och resor och framtida jobb!

    1. Åh – det är en härlig men samtidigt lite frustrerande känsla att vara öppen för så mycket! Du får meddela så fort ni har några planer!! :)

      Och ja, jag är sugen på att besöka Madrid och hade gärna träffat dig – du verkar som en intressant typ! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.