Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Gamla kärleksanteckningar.

Det var en höst, fast vår i landet där jag befann mig, för ett par år sedan. Under den tiden då jag blev förälskad alldeles för lätt i pojkar som sällan var helt rätt. Och det finns hundratals iphone-anteckningar med just sånt här.

kärlekshistorier

28 juli
Det gör så ont. För allt jag kan tänka på är hur jag låg i dina armar och tittade in i dina blåa ögon när du viskade “I like you”.

FUCK THAT! Man går inte bara runt och säger att man gillar folk sådär, man visar det.

Fuck u
Fuck u
Fuck u
Fuck u

29 juli
Och idag så gick det nästa  två timmar utan att jag tänkte på dig en enda gång. Precis när jag insåg det så lös hela jag upp. Jag kan leva utan att tänka på dig. Jag var lycklig utan dig tidigare, jag kan vara lycklig utan dig igen.

2 september
Och mitt ute i Bay of Islands kände jag att jag tappat all tro på kärleken. Mitt hjärta slöt sig och skiftade färg till en gråaktig, nästan svart ton. Jag visste att jag inte kommer släppa någon nära igen på ett bra tag. Vad är meningen med alltihop när det alltid slutar i en bottenlös besvikelse?

9 september
I miss you sometimes. Sometimes like in after two glasses of wine. And then I really want to text you “I miss u”, but I dont since I know it will be all gone in the morning again. I read our old texts every now and then and it reminds me of how you used to make me smile. You used to make me the absolutely best me. But I also know that Im leaving soon.

14 september
För varje dag som går så försvinner du mer och mer från mina tankar. Jag håller inte längre lika hårt fast vid dig, jag tänker på dig mer sällan och jag börjar glömma allt det där som brukade få mitt hjärta att le. Det är lite sorligt samtidigt som det är väldigt befriande.

17 september
När jag tänker på det Kan jag knappt andas. Det smärtar i hela bröstet och jag kniper igen ögonen för att hålla borta tårarna. Samtidigt rullar minnesbilderna förbi som på en diabildsduk framför mig. Jag tyckte om honom, han tyckte om mig, och det är det som gör så jäkla ont.

13 oktober
Och här är vi nu, fyra månader senare. Inga brustna hjärtan, inga känslor bundna till varandra, ingenting faktiskt.

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.