Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Den bästa sommaren

Förutom att fundera över detta har jag under de senaste veckorna läst flera böcker. Varit på fyra olika landställen. Hängt med två ursöta bebisar. Sett på mad men, auktionssommar, sjölyckan, invisible heroes, och första spiderman-filmen (första gången någonsin). Badat i sjöar ett par gånger. Lagat bland annat lökpaj, rispapperrullar och halloumitacos. Lyssnat på nästan alla sommarprat. Varit på bröllop och hängt med vännerna från München-tiden. Gått på loppisar och köpt mestadels böcker. Druckit typ en öl, en cider och ett par glas vin och bubbel. Och tränat en del, både utomhus och på gymmet (dröm eftersom det är i princip tomt nu). Mest spännande var kanske klättringen som jag och T testade för ett par veckor sedan – sådär lagom magkittlande.

Har kört kors och tvärs med bil genom finska landskap:

Tavastehus / Hämeenlinna.
Tavastehus slott.

Bröllop på Ungsholmen precis utanför Helsingfors:

Här satt vi och tänkte på hur vi fem som nu var här, när vi bodde i München aaaldrig hade kunnat gissa att vi en strålande sommardag fem år senare skulle sitta på ett bröllop tillsammans. Jag känner fortfarande en sån tacksamhet över att dessa killar kom in i mitt liv den där våren.

Bebishäng med dessa två:

Lugna som små lamm nästan jämt, så som bebisar är ni vet, hehe.

Bebisar i den här åldern, när de börjar göra saker och ska upptäcka allt, ta sig framåt, klättra osv – de ÄR fascinerande. Tycker det är ganska underhållande att hänga med dem. Om jag inte hade börjat plugga direkt efter gymnasiet skulle jag antagligen åkt iväg som aupair. Älskade att vara barnvakt när jag var yngre. Så hörni alla kompisar som får barn nu, här har ni en som gärna kommer och barnvaktar!

Häng i olika sommarstugor:

Också lite cityhäng.
Bevis på min matlagning! Ost- och lökpaj med god sallad.
Och bevis på mina kanelbullar. Som inte blev särskilt vackra… De högra är den finska modellen men gjorde lite fel, så ja, de blev jättefula. Och den andra blev lite väl välgrillade. Men obs: goda!

Det bästa av allt är ju att sommaren fortsätter.

Alla fina sommardagar när jag jobbar ska jag ta tillvara på de där timmarna efter lunch när man kan ta en paus och gå ut i solen, promenera eller bara lägga sig på stranden med en bok.

Och idag åker jag och T på ett helgäventyr till en svensk stad! Om ni är nyfikna får ni kika in på min instagram! Sen fortsätter faktiskt resan norrut. Åhhh, finns absolut ingen som helst mening med att resa bort och lämna den nordiska sommaren.

FÖLJ:

5 svar

 1. Låter som en hektisk tid, hoppas det har passat dig (det låter så).

  Än är sommaren inte slut. Det finns möjligheter kvar ☀️

  1. När jag varken bloggat eller hängt på sociala medier så uppstod helt plötsligt massor av tid. Haha! Har varit uttråkad en hel del också 😉 Och det är så sant. Hela augusti kvar! Hoppas din sommar är fin!

 2. Låter fantastiskt Jennifer. Vad mycket du har hunnit med!
  Efter en mycket händelserik vår på jobbplanet så börjar jag känna lugnet landa i mig. Jag märker det först när hjärnan börjar göra planer inför hösten. Haha!
  Har börjat hitta tillbaka till skrivandet och bloggandet i sommar och det känns så inspirerande och roligt. Märker att jag har saknat det.
  Nu ska vi njuta av augusti och hålla kvar i sommarlunken. Eller hur?
  Kram

  1. Vad kul med en kommentar från dig Nina :)

   Så fint att höra att du hittat tillbaka till både lugn och inspiration. Det brukar ofta vara så att stressigare perioder ger lite utrymme för kreativitet.

   Och ja, än är det hela augusti kvar – så skönt! Fortsätt njut av sommaren, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.