Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Bye November

Hur blev det redan torsdag? Den här veckan har rusat fram. Och tackolov känns det faktiskt som november också har gjort det – en skön känsla. Nu börjar den mysigaste tiden och för januari har jag faktiskt bara spännande planer. Men fokus just nu ligger på flytt till en ny lägenhet.

Det händer lite annat roligt just nu. Förutom att jag varit busy med att släppa en podcast, så var jag igår på en frukost med women in tech tillsammans med Malin. Alltid trevligt att börja dagen med frukostevent. Och i morgon är det ännu en frukost med Ping (event inom influencer-marknadsföring här i Helsingfors).

På lördag har jag en glittrig 30-års fest och en pikkujoulu (som julfesterna kallas i Finland, översatt “lilla jul”) – alltså mitt i det planerade flyttkaoset, så det blir nog en förhållandevis lugn kväll ändå, det måste det bli.

Jag firar dock redan ikväll litegrann, för jag har klarat av min andra finskakurs som tar slut idag! Sista lektionen är ikväll men jag skippar den (har bara missat en lektion innan). För det dök nämligen upp något trevligare: ett Beach Party! Jag har målat mina naglar koralliga och dragit på en somrig outfit (vilken tur att jag inte börjat packa för flytten än, hehe). Så lägligt och uppiggande för denna månad, eller hur? Det är en av alla efterfester som anordnas i stan i samband med Slush som är igång nu. Så kommer vara massor av startup people, gamla kollegor och partysugna människor. Men räknar inte med att vara trött i morgon så hoppas att de inte bjuder på alldeles för mycket dryck.

Och jag är så redo för december i morgon, bye bye november.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.