Bra saker jag måste tipsa om

Här kommer sex stycken noga utvalda tips som du kan ägna dig åt den här fredagskvällen, lördagsmorgonen, söndagseftermiddagen eller när du nu kan tänkas läsa det här inlägget. Och ifall du är hemma och myser i soffan med mobilen i handen eller datorn i knäet (helger är ju inte bara vinglas, uteserveringar, sovmorgnar, skogspromenader och socialt umgänge – right?).

Ett inlägg som är ungefär exakt som den här kaffekoppen: loaded with love.

VIDEO

* Sara Bäckmos serie om sitt företagande som influencer. Lite apropå den kritik som riktats mot att det inte är ett riktigt jobb och så vidare. Sara har skapat något otroligt häftigt med sin Skillnadens Trädgård och det är idag ett stort företag. Kolla in första delen här. 

BLOGGINLÄGG

* Ulrika som är en av mina bloggläsare som också bloggar själv och bor på Åland(!) har skrivit ett fantastiskt vackert inlägg där hon presenterar sig själv. Vi hann tyvärr inte ses när jag besökte Mariehamn tidigare i år, men jag hoppas på att få träffa denna kvinna snart.

PODCAST

* Man kan fråga sig om Peppe gör annat än poddar? Men jag klagar inte – för jag gillar det hon gör. Och nu är hon ute med en helt ny podcast som hon gör tillsammans med sin coach: Det kommer att bli bra, heter den. Finns där poddar finns, eller här om du vill lyssna i webbläsare. Karriär slash livs-pepp.

BÖCKER

* Angeliqa som har Vandringsbloggen har gett ut en BOK, som heter inget mindre än: Vandra och handlar om just det. Allt du behöver veta om ämnet, ungefär. Den är dessutom sådär vacker att man vill vill vill ha den i sin bokhylla.

* Apropå böcker, om du är singel ska du spana in denna nyutkomna bok: F*ckboy: praktisk handbok i konsten att dejta. Precis som ovan bok har denna också utseendet på sin sida och är både tjusigt och roligt illustrerad!

Här hittar du mer bokinspiration i min blogg.

BARA ETT BRA TIPS

* Använder du adblocker? Om inte så är det kanske dags att börja. Jag fick höra talas om en helt genial sådan på PING som jag nu har installerat. Den här – som förvandlar annonserna till blommor. Blir lika glad varje gång jag ser boxarna med vackra blommönster.

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

19 Kommentarer

 1. 18 maj, 2018 / 15:30

  Tusen tack för shout-outen! <3 <3 (OCH de andra tipsen!)

  • Jennifer Sandström
   Författare
   19 maj, 2018 / 08:05

   <3

 2. 18 maj, 2018 / 19:10

  NÄMEN!!!!!! Här går jag in glad i hågen när jag ser rubriken på inlägget för att jag tänker att du brukar ha så bra smak så jag väntar mig givande tips. KORTSLUTNINGEN I JANTELAGSHJÄRNAN när du tipsat om mitt inlägg?? tusen tack, blir så otroligt glad för den länkkärleken!

  Var för övrigt i Helsingfors 24 h förra veckan (för en obligatorisk endagskurs på finska som ingen av vi rikssvenska ålandsläkare fattade någonting av, sjukt märklig upplevelse) och förbannade att min vistelse var så kort att det inte fanns utrymme för att mötas. någon gång kommer våra vägar att korsas!

  återigen tack <3

  • Jennifer Sandström
   Författare
   19 maj, 2018 / 08:10

   Haha åhh vad söt du är – så kul att du blev både förvånad och glad. Men ditt inlägg förtjänas att lyftas!

   Oj! Vilken konstig grej? Endagskurs i finska… Hmm. Och ja, nästa gång <3

   • 19 maj, 2018 / 08:18

    Haha, kursen är i finska socialförsäkringssystemet så den är liksom inte för att lära sig finska utan lära sig om finsk sjukvård… Men kanske inte det mest givande jag gjort!

    • Jennifer Sandström
     Författare
     19 maj, 2018 / 08:47

     HAHA JAHA! Såklart! Det makes kanske lite mer sense. Eller ja, när jag pratade med Vero häromveckan lyckade jag hamna hos Åland(?) så de kanske vill vara säkra på att ni kan allt om Finland också ifall att…? :P

 3. 19 maj, 2018 / 08:20

  Vilka supertips!! Jag spanade in flera saker du tipsade om!! :D

  • Jennifer Sandström
   Författare
   19 maj, 2018 / 09:11

   Yay, tack!! :)

 4. 20 maj, 2018 / 12:32

  Läste adhd-blocker och tänkte att det lät som en fantastisk medicin!

  • Jennifer Sandström
   Författare
   20 maj, 2018 / 12:50

   Ojnej, tyvärr! :O Iofs är kanske inte annonser som blinkar och stör särskilt bra för de som lider av adhd? Så kanske lite relaterat ändå!

 5. Åsa
  23 maj, 2018 / 13:51

  Ih, jag frågade ut Ulrika på kompisdejt i sommar och hon sa ja! Vi kanske får fixa dig till Åland för en blixtvisit då så skulle vi åxå kunna få ses!

  • Jennifer Sandström
   Författare
   24 maj, 2018 / 07:32

   ÄR DET SANT! Vad kul! Vilken dag?!! Om jag är i Helsingfors så kommer jag gärna!!! :)

   • Åsa
    24 maj, 2018 / 08:02

    Vi har inte bestämt datum än men jag är på Åland efter den 19 juli och Ulrika lät som att hon är där hela sommaren. Vore sjukt kul ju!

    • Jennifer Sandström
     Författare
     24 maj, 2018 / 12:14

     Från 29:e och framåt borde jag kunna!

     • Åsa
      24 maj, 2018 / 12:15

      Vad kul, jag är nog kvar minst en vecka in i augusti!

      • Jennifer Sandström
       Författare
       24 maj, 2018 / 12:47

       Då borde det ju inte vara en omöjlighet detta! :D

       • Åsa
        24 maj, 2018 / 12:51

        Det vore sååååå coolt!

 6. 13 mars, 2019 / 20:37

  Så coolt med en adblocker som förvandlar annonserna till blommor :D

  • Jennifer Sandström
   Författare
   13 mars, 2019 / 20:39

   Alldeles ljuvligt 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?