Jennifer sandström

Bra saker jag läst, lyssnat och sett på nyligen.

* Att resa-poddens avsnitt med otroligt inspirerande Aron Andersson som bland annat bestiger berg, simmar över hav och tar sig fram på skidor – sin rullstol till trots.

* Dryden sammanfattar hur mycket hans resa till San Francisco kostade. Imponerande och något jag önskar jag kunde vara ordningsam nog för att lyckas göra (dock osäker på om jag verkligen skulle vilja veta vad min resa till San Francisco gick på).

cwv2arxxylg-jakob-owens

Bild: San Francisco, Unsplash.

* Louise har gjort en Skrivskola för bloggare i 4 delar.

* Fram till den 19:e februari visas We have a dream på Fotografiska. Jag besökte den under min Stockholmsvisit och blev helt förtrollad, en väldigt stark och berörande utställning.

* Elin på Teknifik tipsade i veckan om podcasten Vad fan håller jag på med? Och den vill jag också tipsa om! De drivna kvinnorna Influencer of Sweden-Linda och Alexandra Bylund från Mama Said Media producerar denna prestigelösa och avslappnade businesspodd.

* Sofia med bloggen Hildas, som jag för övrigt träffade i helgen, har listat 9 steg till att bli den egen chef som vem som helst som går i starta eget-tankar kan finna inspirerande.

qlyqb7b9vog-pineapples

Bild: Unsplash. Och exakt hur jag tänker mig att livet som egenföretagare är, man tar lite snygga kontorsbilder bara sådär, på en ananas och en skål med något oklart. 

Fantasiresor som är en kreativ själ publicerade en så fin liten video som hon gjort för några år sedan: En trailer till livet.


Har du läst, lyssnat eller sett på något trevligt eller bra nylien? Dela med dig!

FÖLJ:

10 svar

 1. Så glad jag är att du uppmärksammar podden! Det avsnittet med Aron var verkligen speciellt, vilken kille han är alltså. Vill också tipsa om avsnittet med Helena Olmås och Nya Zeeland – tror att du kommer gilla. Kram!

  1. Den här kommentaren hade fastnat i det elaka skräpfiltret…. Konstigt nog. Så såg den först nu Och jaaa, tack för tips <3 Har ju faktiskt inte hunnit lyssna på alla era avsnitt ännu. Kram!

  1. Keep up the good work – även om det innebär stunder som en tripp i trapphuset för att ta emot hämtmat ;) <3

 2. Vilka otroligt bra tips! Alltså Fotografiska … jag tycker alla utställningar jag ser där är fantastiska. Mitt favvoställe i Stockholm.
  Och tack för att jag fick vara ett av tipsen.
  Jag önskar dig en härlig torsdag! :)
  Kram Sofia

  1. Men visst är det?? Bästa muséet! Tack och detsamma – jag hänger på resemässan i Helsingfors tillsammans med massa resebloggare idag, så försöker ta in ännu mer inspiration och bra kunskap ;) KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.