Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Bra flow och snart semester

Är det inte typiskt att när man har ett bra flow och tänkt förbereda sig inför att vara ledig i en vecka, så får man massor av nya idéer som man börjar jobba på? Ni kan vara lugna, det är ingen podcast det handlar om. Det har jag ju skrivit upp på min lista över saker jag inte ska göra i årDet kan dock hända att det jag nu påbörjat faktiskt också stod med på den listan. Ni får se lite vad det handlar om på måndag!

Och ja, precis som jag just skrev så har jag tänkt vara ledig i en vecka. Jag ska ta tåget upp till Gällivare nästa vecka och hänga där med familj och släkt. Jag vet att jobbet blir lägsta prio då så lika bra att planera för semester. Några grejer kommer jag behöva göra för den av mina kunder som jag jobbar 1-2 dagar i veckan för just nu, men har försökt förbereda så mycket som möjligt även där.

Ett par jobbgrejer kommer jag dock också göra på plats. Planerar till exempel att besöka Amandas nya kontor och för en dag låtsas att vi lever och verkar i samma stad och kan göra super mega extreme awesome saker tillsammans… :)

Det känns samtidigt lite märkligt att åka upp till vintern när våren äntligen börjar göra entré här. Jag har tagit på mina vita sneakers (de är nu inne på sin tredje säsong och fortfarande vita) och tagit fram en tröja från lådan med vår- och sommarkläder. Kanske får resten ligga kvar där tills jag är tillbaka från Gällivare.

Mobil: 2016. Adidaströja: 2006. Man behöver inte nya saker osv.

Apropå sommar- vs vinterkläder och att inte behöva nya saker. Bästa lifehacket är att ha separata garderober för sommar/vinterkläderna och se till att man packar bort alla kläder så att man inte ens ser dem. Vet ni hur spännande det är varje ny säsong när jag får plocka fram kläderna? “Åh har jag en sån här?” Dessutom hinner man då också använda den andra säsongens kläder så mycket att man är riktigt less på dem – men så packas de ner och några månader senare känns de som nya och man tycker det är fantastiskt att få kliva i dem igen.

Nu är klockan 15.04. Jag sitter på ett café i Hagalund och väntar på att T ska sluta så vi kan ta twingo och köra ut till hans föräldrar. En lugn helg väntar. Ser fram emot det!

FÖLJ:

4 svar

  1. mmm så härligt det låter med semester! tänker att miljöombyte och paus i jobbvardagen kan vara nog så värdefullt som vårsol :)

    1. Jaa att få kom hit upp till lugnet, mormors mysiga hem och vårsolen, det gör gott.

  2. Läste om det tipset med att gömma undan en del kläder man tröttnat på någonstans.
    Tänker ibland på kläder jag istället skänkt bort och ångrar det. Men samtidigt har man inte plats med hur mycket som helst.

    1. Jaa, tror inte man ska vara för snabb med att rensa, men om man inte gillar det och aldrig använder det finns det ingen anledning att behålla :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.