Jennifer sandström

Blogglunch på Jos Hälsocafé.

I fredags blev jag introducerad för ett väldigt trevligt ställe mitt i Göteborg, Jos Hälsocafé. Det var träningsbloggaren Emma som jag mötte upp för en lunch och hon hade hört att det skulle vara bra – och det var det. Om man kikar in på deras instagram blir man både inspirerad och sugen på att besöka stället för en lunch eller en nyttig smoothie eller juice.

hälsocafe Göteborg

På menyn, som ni ser en del av på den kaklade väggen, fanns både mer matiga smoothies och lättare juicer. Jag tog en juice med grape, lime, äpple, morot och ingefära – och där var dagens vitaminintag avklarat!

Jos Hälsocafé serverar även sallads och wraps, som du kan bygga ihop själv genom att välja bland de väldigt nyttiga och goda alternativen. Vi tog varsin sallad, och jag tog falafel och en fetaost-basilika-röra som huvudingrediens.

Jos Hälsocafé

Som den bloggaren man är så är det himla kul att träffas med en annan bloggare ibland och få nörda ner sig i ämnet ännu mer. Det finns massor att diskutera och som bara en annan bloggare tycker är lika kul och intressant att prata om. Jag har ju alltid ett par olika blogg-nätverk online där jag får det utbytet dagligen, men det är fint att ses ansikte mot ansikte ibland också!

Och här är hon, Emma!

Fit by Emma Hå

Emma driver en inspirerande blogg, ur ett hälso- och träningsperspektiv: Fit by Emma Hå. Hon har nämligen gjort en viktresa och tränar nu för sitt första marathon som hon ska springa i höst. Hur coolt? Ni kan kika in hos henne HÄR och läsa mer om hennes story.

FÖLJ:

4 svar

    1. Eller hur – kan rekommendera det! Både stället och att träffa en bloggare man inte träffat förut för att utbyta tankar och idéer :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.