Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Riktigt bra Göteborgshelg.

Ni vet, en sån där helg man blir så lycklig i hjärtat av och alldeles fylld med kärlek! Hann umgås med familjen och släkten, hänga med både internetvänner och bästisar, träffa nytt folk och bara ta det väldigt lugnt också.

Och min mamma, hon gör alltid det där lilla extra (trots att jag blir en bossig diva à la världens tonårstjej ibland…). Sen det här med att vi är så himla lika, och i utseendet framför allt, I don't mind, not at all. Jag tänker att det är en himla fin ära ändå, att få bära sin mors look vidare liksom.

mor och dotter

Det här var i lördags innan jag skulle på Håkan-konserten. Vi hängde som sagt hos moster under dagen och alltså de två systrarna, skrattar alltid tillsammans med dem. Vi borde åka på en resa ihop, det skulle bli fantastiskt kul.

Och här är alltså jag och min moster Helena.

jag och min moster

Och när mamma Kerstin ska ta bilder på mig är det alltid lika intressant. Mitt tålamod tryter ganska snabbt och så är där tillslut antingen för mycket luft ovanför huvudet, taget lite under ifrån eller alldeles för långt ifrån/nära. Men hon är världens sötaste ändå, såklart.

Tror mamma var fotograf för bilden i mitten och moster för de två andra…

jennifer göteborg


Idag har vi hängt på balkongen mest hela dagen, och det efter att min älskade mamma slängt ihop en underbar brunch. Det är något som de är väldigt bra på i det där hemmet, brunch. Färska bär och massvis med frukt, amerikanska pannkakor, bacon och ägg, bröd och goda pålägg, ostar, juice och kaffe och så vidare. Bättre sätt kan man inte tillbringa en söndag på.

söndags brunch

Min bror och hans tjej Sandra kom också på brunch och vi hann prata om allt möjligt. Mellan mig och Sandra är konversationerna alltid lika roliga och alltid i princip likadana: jag säger “aaa men du vet, Värvet, intervjupodden?” varpå Sandra ser ut som ett stort frågetecken. Hon är bildad inom väldigt mycket (till exempel expert på grammatik och klassisk musik) men inom helt andra områden än de som jag har koll på. Och det finns en charm i det också, roligt blir det om inte annat.

Härligt att ha fått lite sol i helgen, det verkar nämligen som om hösten intagit Finland eller åtminstone att de ljuva sommardagarna bestämde sig för semester… Får leva på minnena från de fina dagarna som varit i slutet av maj och början på juni i alla fall.

jennifer sandstrombrunch söndag

Det var den helgen, tack för det!

FÖLJ:

5 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.