Jennifer sandström

Beach body 2015.

Här är vi. Inte på någon strand, ännu, i och för sig. Så kanske bikini body 2015 passar bättre. Och vi ser precis ut som vi gjorde i december.

Det handlar liksom inte om att träna eller oroa sig inför sommaren. Jag fattar inte det över huvud taget. Såhär ser jag ut. Min kropp mår bra så vitt jag vet. Och tränar gör jag för psyket, hälsan och för att få en stark kropp! Det känns som om man inte kan upprepa dessa klyschor nog?

I'm not all that happy med hela min kropp, det är jag absolut inte. Jag kan verkligen avundas andra perfekta kroppar. Men ibland måste man bara acceptera sitt lilla öde. Det var inte jag som föddes med två fantastiska långa ben, eller tjockt hår, eller lagom stor rumpa. Men jag föddes med stora ögon, smala anklar (japp, that's a thing som någon garanterat har komplex över), fina fötter i storlek 37, rätt så bra hy och två amazing föräldrar. För att nämna några saker. Och min kropp? Den är vad den är och det ska den inte behöva skämmas för!

Vet ni förresten hur svårt det är att ta en helkroppsselfie? Prova så får ni se! Och man får inte ens med hela kroppen. Det var mest bikinin som skulle komma med.

Jag köpte nämligen en ny bikini i förra veckan, den på bilden alltså. Nu är jag redo för semester. Ett land i södern väntar på mig och min strandkropp!

FÖLJ:

5 svar

  1. Hoppas du får användning av bikinin! Jag har haft bikini på mig en gång i sommar, på balkongen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.