Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Min värsta mardröm.

Det finns något som är ständigt återkommande i mina drömmar, en alldeles särskild sorts mardröm. Att packa. Jösses vad jag drömmer om att jag inte hunnit packa, måste packa på kort tid, glömt packningen eller något viktigt. Eller som i natt, cyklade runt och drog samtidigt på en resväska i letandet efter ett hotell. 

Jag gillar inte att packa. Jag är fruktansvärt långsam på att packa. Och min hjärna går på fcking högvarv för att tänka igenom varenda lilla aspekt av packningen inför vart jag än ska. Det är så himla stressande. Jag är en lugn person som inte gärna stressar. Det är dock konstigt, för på jobbet blir jag inte stressad på samma sätt? Där bara löser man det. Hemma blir jag istället paralyserad. Kanske ska låtsas att jag utför ett jobb och packar åt någon annan? Haha…

Ikväll ska jag packa. Och gissa vart jag ska? Finland såklart! Till att börja med. Ska sätta på träningskläder och timern och försöka slå packrekord, vad tror ni om det? Jag är generellt inte direkt någon tävlingsmänniska, men jag gillar utmaningar.  

 

Hatar att packa, men älskar att resa! 

Vill så gärna vända på det och börja älska packningen. Det finns ju dem som gör det, som gillar att packa. Vad har ni för tips?

FÖLJ:

14 svar

 1. Haha. Jag hatar också att packa, jag brukar lösa det genom att inte packa alls! Tänker att jag köper alla förnödenheter där…det konceptet funka måttligt bra LOL.

 2. Jag slänger bara ner det jag tror jag kan behöva och skulle jag missa något så köper jag det på plats. Min ryggsäck!!! När jag flyttade!!! Till London innehöll mobilladdare, kamera, dator och fyra ombyten.

  1. Just det! Såg ju att du skrev om det :) Men det är det här med att packa inför en längre tid. När typ allt men ändå inte allt ska med. :)

 3. Jag fullkomligt älskar att packa. Kan börja 4 veckor innan det är dags att åka, ta fram lite varje dag, lägga bort lite varje dag, köpa en grej jag behöver på måndagen för att sedan på onsdagen gå tillbaka till samma affär och köpa en sak till :) packa är halva nöjet med att resa, men tips på hur man gör det roligt har jag inte tyvärr! Jag bara älskar det :)

   1. Det behöver jag sällan. Men om det mot förmodan skulle ske så struntar jag i Allt annat som behöver göras och gräver ner mig i packningen :)

    Tycker inte det är särskilt jobbigt att panikpacka heller iofs. För man packar alltid för ett nytt äventyr :)

     1. Du är så välkommen hit :) varje dag!

      Jag fick just ett fnatt och packade nästan klart inför min månad i Usa :)

 4. Skriv listor!

  Men jag hatar det jag med. Iofs är det bättre än att packa upp, men när jag packar brukar det bli så att jag först packar hundarnas saker och sen “mediaväskan” med böcker, dator, laddare och saker. Sen skor och därefter slänger jag ner lite random kläder. Vilket innebär att jag nu hela sommaren haft säkert 10 olika klänningar men inga regnkläder…

  1. Haha! I tonåren var jag besatt av listor! Har fortfarande kvar sparat i datorn “Thailand packlista 2010” typ ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.