Jennifer sandström

Ett barns fantasi.

Allting skakade igår. Literally alltså. Och det är lite exciting att känna marken vibrera under fötterna. Jag gick ut och kollade i fönstrena, ingenting där. Fick en väldigt skum känsla. Min fantasi drog iväg, var övertygad om att någon skulle bomba oss om bara någon sekund. Det finns en anledning till att jag undviker skräckfilmer och P3 dokumentärer… Och så var det bara en jordbävning. Inte Ryssland som går till attack, inte ännu. Visst har jag berättat om min mardröm, mötet med Putin?

Synd om de som åkte luftballong, de fick inte uppleva den lelle jordbävningen.

    

+ en bonusbild på mig. Från igår. En kan ju inte hålla på och ta selfies varje dag. Fast det gör jag redan. 

 

Till exempel den här tog jag i morse. Nyvaken groda. Visste har jag berättat att det första jag gjorde efter min tandoperation när jag låg där i tandläkarstolen och de tog av skynket från mig, var att ta en selfie? Den var dock inte riktigt bloggmaterial. Jag tycker i och för sig jag är rätt charmig utan framtänder, men det tycker nog inte alla. Hehe. 

Nä mina vänner. Nu äntrar jag NK-huset och STS-kontoret för min näst sista dag. HA EN FANTASTISK DAG!

FÖLJ:

2 svar

  1. Haha jag bor rätt nära Liseberg och jag kände också jordbävningen. Fundera på om jag var full eller nåt tills jag såg vad det var i tidningen !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.