Jennifer sandström

Tack.

Tiden går aldrig så långsamt som när man väntar på att få träffa sin boyfriend. Ohmygod ska den här dagen aldrig ta slut? Så i denna väntan och nedräkning tänkte jag istället försöka vara tacksam. Inspirerad av Elaine, inspirerad av Kjell Enhagers sommarprat, inspirerad av bloggvännen Julia, och inspirerad av alla andra positiva själar där ute som gör världen till en lite bättre plats. Tro mig, tankekraften fungerar inte alltid, men när man är mottaglig för det – när man befinner sig i ett hyfsat positivt mood – får man ge allt och försöka fortsätta spinna uppåt i den positiva spiralen!

  Idag är jag tacksam för:

 • Att min pappa är påväg hit och vi får umgås ikväll!
 • Den positiva feedback jag fått under/efter mina sex månader på jobbet.
 • Att min tandoperation är påbörjad – hälften kvar är bättre än att ha allting kvar!
 • Min mamma och hennes sambo, deras gästfrihet och tålamod samt utmärkt kockegenskaper. 
 • Att jag varit så duktig på att spara pengar!!
 • Och så, såklart: MUMIN. Muminmuminmumin!


Som sagt, fy vad arg jag är på dessa citat ibland. Det fanns en tid då jag var i ett drömmigt litet moln jämt och inte postade annat än citat om att tänka positivt… It's not always that easy. Men en positiv tanke föder en ny, det är sant. Och att ha ett någorlunda positivt mind kommer ge dig mer än tvärtom! 

FÖLJ:

8 svar

   1. Nej, men min make ska utsättas för tandläkarens magi snart, spänd och samtidigt lite orolig är han.
    Hoppas allt går bra för dig. KrAm

    1. Åh, jag förstår. Jag var också lite orolig. Se till att han får en lugnande shot innan operationen, det hjälper oerhört mycket! Tack och hoppas det går bra för honom också. Kram!

 1. Du är bäst Jennifer!!! Ditt inlägg fick mig att le. Glad att jag kan inspirera dig. Hojta till om du behöver mer packningsinspiratio så löser vi det, eller positiva vibbar ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.