Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

BÄR BAR HELSINKI

Fredag fredag fredag. Inga särskilda fredagskänslor i just min kropp, men min kille är alltid extra glad när det är fredag så gläds med honom, hehe. Denna morgon började tidigt, strax efter sex ringde klockan och 07.15 lämnade jag hemmet påväg mot metron (man säger förresten metro här i Finland när man pratar svenska, inte tunnelbana – vet inte riktigt varför?). Minns inte sist jag gick ut så tidigt på morgonen, förutom för morgonpromenader. Men för att gå någonstans liksom. Saknar inte alls livet med vanligt jobb, kändes jätteknäppt att gå ut innan man knappt vaknat? Gillar lugna morgnar hemma ♥

Men varför så tidig morgon då? Jo, det väntad en lansering av ett nytt café-koncept här i Helsingfors. BÄR BAR. Ett litet café, eller ja egentligen typ en bar, innehållandes olika typer av juicer, smoothies och bowls. Vad som gör dem unika är att det är mestadels finska bär som de använder. Vi bjöds på flera godsaker idag som var fullproppade med bär – perfekta boosten i dessa hösttider.

Malin och Hanna var där. 

Ingefärs- och havtorns-shot. Syrligt men bra.

BÄR BAR-ägaren berättar lite mer om allting och dess historia. 

Det ligger på Fredriksgatan 30 och serverar även gott kaffe!

Funderar nu på hur jag ska beskriva detta utan att låta megaklyschig. Det var en bra start på dagen? Den tidiga morgonen kändes så värd? Såhär skulle man börja varje fredagsmorgon? Hehe. Det är slut på kreativa fraser i det här huvudet, det har trots allt hunnit bli eftermiddag och jag sitter nu på Fazercafé och jobbar. Hann förbi en sväng på Flux också och drack kaffe + jobbade ett par timmar. Ska hem nu och sen på Zumba. Mitt lyckopiller den här hösten helt klart. Det är liksom så svårt, men så roligt.

Och i helgen har jag tänkt jobba, skriva och pyssla med foto. Det är typ det som kretsar i mitt huvud just nu. Och reseplanering inför hösten/vintern.

Ha en underbar helg vänner! Kanske är du på en weekend någonstans? Exakt alla verkar bortresta i helgen…

FÖLJ:

6 svar

 1. Hej! Du verkar deprimerad.
  Du behöver mycket tycksyndom.
  Flytta tillbaka nu vänta inte för länge.
  Jag flyttar tillbaka när jag dör tror jag.
  Jag har ångrat mej i många år 20 tror jag.

  Vill inte din pojkvän det är kärleken ett minne blott.
  Kram från en superdeppig följare.😢

  1. Hej! Märklig sak att säga till någon baserat på vadå, ett blogginlägg? Vet inte vad din tanke var med kommentaren men tycker att man ska vara försiktig med att säga vad andra är och bör göra. Tråkigt att du inte själv mår bra, hoppas att du kan få hjälp med det.

  1. 1. Ja! Det är ganska litet där inne så passar bra för att ta någonting när man är på språng också ☺️
   2. Och jaaaa. Blir roligare och roligare ju bättre man lär sig stegen också! Var någonstans går du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.