Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Att lämna bubblan

Vad jag älskar med att resa är den möjlighet man ges att lämna bubblan hemma och upptäcka nya världar. Jag har alltid varit förtjust i det. Och reser man ensam blir den upplevelsen ännu starkare. Men även med min mumin vid min sida lyckas jag ganska bra.

Knepet är såklart också att låta bli sociala medier, nyheter och annat som påminner om hemmabubblan. Varit i princip helt utan det (förutom några egna uppdateringar) under den här resan – och finns det något härligare?

Szeged, Ungern.

Vet inte om jag nått några nya fantastiska insikter denna gång (kanske smälter det ännu). Men har kommit mina vänner ännu lite närmare under resans första dagar (när man reser och bor tillsammans i en liten lägenhet är det ganska oundvikligt haha). Och vilar på ett moln av tacksamhet – vilket också drar tankarna till vilket privilegium jag lever i. Den som är väldigt stark måste också vara väldigt snäll, som Pippi säger. Det kan vara värt att komma ihåg bland vardagens bekymmer…

Mvh, Er allsmäktige

Ska nu koka te till min kittlande hals, fortsätta läsa och tvätta, och lyssna på T som pluggar tyska.


Här kan du förresten hitta det jag skrivit om resan hittills:

* Ett sagobröllop i Österrike
* En dag i Bratislava
* Eco Resort bland Sloveniens berg
* Vandring i Slovenien
* Vykort från Zagreb
* Med bil från Zagreb till Belgrad

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.