Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Att bli nominerad till Stora Influencerpriset

Jag måste få berätta något galet, eller ja, kul – som har hänt. Och kanske har rubriken i och för sig redan avslöjat vad det handlar om.

Det var måndag eftermiddag när jag landade i Paris för två veckor sedan, slog igång mobilen och möttes av en (för mig) helt otrolig nyhet. Jag såg att jag blivit taggad i ett inlägg på Facebook och undrade VADÅ, grattis – till vadå? Så jag gick in på Stora Influencerprisets hemsida och skrollade tills jag plötslig såg min bild. Herregud.

Där fanns mitt namn bland ett gäng supercoola influencers. Mitt namn. Som nominerad till ÅRETS MEDLEM. Tillsammans med Clara Toll, Emma Hällbacka, Fanny Lindkvist och Sofia Bursjöö.

stora influenser priset nominerade

En milstolpe i bloggkarriären

Jag antar att det här är en sådan sak i bloggkarriären som man kan se lite som en milstolpe såhär långt. Under det senaste året har jag varit ganska aktiv i Influencers of Sweden och har bland annat gjort intervjuerna med månadens medlem. Och det är verkligen mycket tack vare den här organisationen som jag idag sitter här som egenföretagare med bloggen som huvdusakliga verksamhet. Alltså – hur coolt är inte det? Som jag nämnt tidigare, rätt nätverk och sammahang är verkligen guldvärt, och livsnödvändigt.

Den 13 oktober hålls en gala i Stockholm där vinnarna presenteras. Jag har inte ännu bestämt mig för om jag ska åka till Stockholm för detta, men kanske borde jag?

FÖLJ:

14 svar

    1. Du är för fin Clara – och exakt lika välförtjänt av Årets Nykomling-nomineringen ;) Ja, det vore faktiskt ett perfekt tillfälle att träffa dig – och förhoppningsvis ett gäng andra från Sveriges många hörn! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.