Jennifer sandström

Ångest och ilska!

Även jag har inslag av ångest i mina tankar någon gång då och då. Det har vi väl alla? Vi är inte mer än människor. Men jag är jäkligt bra på att tränga bort negativa tankar, vilket gör mig arg ibland när jag bara vill vara ledsen och deppig men innerst inne vet att det är temporärt och ganska värdelöst.

Igår fick jag ångest som gick över i ilska och irritation. Det var första dagen efter 21 träningsdagar i streck som jag inte fick in ett träningspass! Jag hade annat som prioriterades samt massor av folk här hemma hos moster vilket gjorde att träningen uteblev.

Inte nog med det slarvades det med kosten, kesella istället för fil till frukost (i brist på fil), bara en apelsin till mellis och längre avstånd mellan måltider än 3 timmar osv. Jag blir så trött på den jäkla planeringen som krävs för att klara av en matdag enligt fitnessfightens riktlinjer när man är på resa och försöker hålla ett fungerande socialt liv. Det funkar liksom inte att hela världen ska kretsa kring mig och mina mattider och det är enormt energikrävande. Det fungerar i ett liv med rutiner men det fungerar jäkligt dåligt just nu när varje dag ser olika ut och det händer så mycket kul.

Inte nog med det hade jag magknip i bussen på väg hem, strax innan bussbytet dog min iphone på SJUTTIO procents batteri vilket gjorde att jag inte kunde visa upp någon biljett på nästa buss och chauffören lackade. Jag var en millimeter ifrån tårar. Och jag hade lust att utplåna hela Apple. Det är ett ganska uppenbart fel på mitt telefonbatteri och det gör mig så irriterad!

Well well. Idag är en ny dag. Jag har 5 dagar kvar på fitnessfighten och jag tänker inte ge mig även om förhållandena just nu inte är optimala. Och även om ff tar slut på lördag så är det ett förhållnigssätt till kost och träning som jag vill försöka behålla i mitt liv!

Och jag är förjävla grym ändå som tagit mig såhär långt, tränat 21 av 25 dagar och inte ätit några sötsaker eller onyttigheter! :) Always look on the bright side of life!

20120626-095239.jpg

FÖLJ:

Ett svar

  1. Helt rätt inställning Jennifer!:)
    Du är så duktig! Kämpa på de här sista dagarna nu, kör så det ryker!
    Du kommer inte tro att det är sant när du ser resultaten!=)

    Heja, heja du!:)
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.