Jennifer sandström

solstrålar och glittervindar

Här i Göteborg skiner äntligen solen igen. Jag njuter ett par timmar i hängmattan ute på gården och tycker att livet är himla gött. Svalde fulaste grodan i morse (= gjorde bort dagens “tyngst” uppgift) i form av att beställa försäkring, katjing, 5 poäng till mig! Promenixade även ner till affären och köpte allt jag behöver för att överleva, alltså typ kvarg och keso!

Nu laddar jag för ett träningspass.. MIN DAG BLEV JUST SÅ JÄVLA BRA, ett paketbud dök nämligen upp just och det kan bara var en sak! Någon beställde något från Apple förra veckan…

20120626-142620.jpg

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.