Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Allt du önskar kan du få.

Jag tror att allting man önskar sig och hoppas på, kan man få. Jag tror att vi fungerar så att det vi drömmer om, tänker på och strävar efter – kommer vi tillslut att uppnå. I februari såg min badrumsspegel ut såhär, en lista med mina drömmar/önskningar/mål (som ni även ser nedan, bild längst ned i mitten). En av sakerna på listan var “jobba utomlands”. En månad senare hade jag fått ett jobberbjudande i Indien.


Jag gjorde det här kollaget av bilder alldeles precis och allt det ni ser på bilderna, det är vad jag känner just nu. Det är den typ av energi som, när tankekraften fungerar som den ska, flödar i min kropp. Det är så jag vill leva. Det är så jag ska leva mitt liv.

Jag tittade i ett gammalt anteckningsblock igår, 2009 drömde jag om att ‘bli duktig på engelska' – något som DÅ kändes väldigt långt borta. Idag pratar jag engelska i princip flytande. Älskar att bocka av punkt efter punkt på mina gamla drömlistor.

Vad drömmer du om?
Skriv ner dina drömmar och påminn dig själv om dem. Plötsligt är du där.

FÖLJ:

Ett svar

 1. Heej!
  Jag hamnade på din blogg när jag googlade om Australien!
  Åh va inspirerande du är!!

  Ska åka till Australien och surfa i 3 månader själv och har jättesvårt för att bestämma mig vad jag ska ha/köpa för väska! Tänkte kolla vad du hade för någon och om det var lätt att resa med? Ska ju släpa runt på en bräda och har så svårt att välja mellan “rullvänligt alternativ” eller backpack! Så kluven! Btw har några tips på mysiga surfstäder som man bara inte får missa om du stött på några såna? Har inte planerat något men landar i Brisbane, så frågan är om jag ska ta mig uppåt eller neråt haha? :)

  Grattis till examen!
  /Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.