Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Allt det där jag drömmer om.

Bo i en liten lägenhet i Paris, jobba på ett café om eftermiddagarna och dejta nya märkliga fransmän varannan vecka. Jobba i en fjällstuga en hel sommar och möta människor från hela världen som kommit dit för att vandra och uppleva naturen. Fjällvandra i Sarek. Besöka pandorna i Kina. Lära mig att åka longboard. Och blir hyfsad duktig på att spela gitarr. Jobba på en cool organisation vart som helst i Europa. Flytta till Barcelona och lära mig spanska. Ägna en hel sommar åt att skriva en bok. Göra karriär i Stockholm. Köpa ett gammalt hus på landet och rusta upp till något vackert, med karaktär. Starta mitt egna företag, alltid vara min egna chef och inte tjäna överdrivet med pengar men så att jag klarar mig och trivs. Bo i Italien, eller bergen i Schweiz eller Österrike. Få ett asballt jobb i NYC och bo där i några år, springa varannan dag i Central Park och hänga i det mysiga området efter det andra och på en ny spännande bar varje kväll. Lämna allt och flytta till Nya Zeeland på obestämd tid, radera alla mina konton på sociala medier och leva ett nytt liv, spännande liv. Bo i Göteborg. Och att få kalla någon för min.

De tar aldrig slut, mina drömmar. Många av dem finns där, för att de är mysiga. De håller mig vid liv på något vis. Det må vara väldigt romantiserade bilder av det hela, det är jag högst medveten om – men varför drömma om en icke romantiserad bild? Att drömma om ett miserabelt liv kommer knappast generera i några framgångssagor.

Jag kommer drömma till den dag jag ligger gammal och grå, på en fin plats någonstans i världen och blickar tillbaka på mitt liv. Då jag minns äventyren och historierna från mitt liv.  Jag kommer vara stolt och nöjd över mig själv. För det är med den inställningen jag lever mitt liv, att jag ska kunna se tillbaka och veta att jag gjorde precis vad jag drömde om, att jag inte ångrar någonting och tog alla chanser. Och även då, nöjd med mitt liv, kommer jag drömma om det som kommer efteråt.

Mina drömmar skiljer sig från mina mål. Och just nu har jag ett klart och tydligt, högt uppsatt mål. Men det förblir lite hemligt, tills vidare. 

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.