Jennifer sandström

Kajsa Bergqvist och att vara en vinnarskalle.

After worken och inspirationskvällen igår var mycket givande. Först pratade Åsa Magnusson, som utsetts till Europas uppfinnare, om sin produkt för att hjälpa livräddning vid drunkningsolyckor. Vilken grej! Cool kvinna från Falun.

Kajsa Bergqvist fortsatte och jag satt som förtrollad under timman hon höll sitt föredrag. Det var längesen jag blev så innerligt imponerad av någon och samtidigt extremt peppad. Herregud vilken kvinna, så jäkla ball! Hon berättade om sin resa genom idrottskarriären, med vinster, motgångar och vägarna tillbaka mot toppen. Framför allt pratade hon om sin vinnarskalle, helt otroligt! Även om jag inte kan relatera till hennes tänk rent idrottsmässigt så kan jag dra paralleller till massor av annat – vilket gjorde att hon inspirerade mig ut i fingerspetsarna.

Efteråt gick jag fram och gav henne beröm för sin fantastiska föreläsning och passade på att be om en kram – för att jag ville även om sådant alltid är lite läskigt och jag visste att jag skulle ångra mig annars. Det är alltid bra att kliva utanför sin komfortzon. Man glömmer också bort ibland att dessa människor inte är några övermänniskor, utan att de faktiskt uppskattar komplimanger.

20130309-103935.jpg

20130309-104130.jpg

20130309-114026.jpg

After worken och inspirationskvällen hölls i Spira, det nybyggda kulturhuset här i Jönköping. Vi fick fantastiskt god mat och även en rundtur, det var kul att se sig omkring i den vackra (och kostsamma) byggnaden.

Kvällen fortsatte så som våra kvällar brukar arta sig, tätt tätt intill varandra i en soffa på Östra Storgatan. Vi såg på Limitless (grym film) och tjötade tills klockan blev nästan ett. Åh, den dagen vi flyttar härifrån, som jag kommer sakna er då.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.