Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Fredagskänslor all over me.

Allt är bra. Livet leker. Jag är tjugoett och vaknar numera av mig själv innan klockan efter endast sex timmars sömn och är.. Pigg? Frågan är om det håller i sig? Idag är det fredag och oh så härligt. Ska på ett event i kväll i samband med internationella kvinnodagen, bl.a. Kajsa Bergqvist kommer och föreläser. Men mest av allt ser jag fram emot att få mysa med mina vänner i helgen, träna, läsa ett utkast till början på en bok och kanske få lite tid för bloggen som hamnar i skymundan när livet är i full gång.

Här är jag in action, Smoothie till frukost – mums!

20130308-100404.jpg

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.