Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

I Stockholm.

På snabbvisit i Stockholm idag. Okristligt tidigt upp med tåget och nu på väg ner igen med bil. Jag kände något idag, som inte varit lika tydligt innan. Kärleken till och längtan efter stortstadspuls. Något jag insett efter att ha rest världen över är också hur fantastiskt jävla vackert Stockholm är. Det är en stad som absolut slåss uppe i toppen bland världens vackraste städer. Och det har jag inte kunnat se förrän nu. Stockholm har alltid bara varit Stockholm liksom.

Jag tror det jag älskar mest med stora städer är att alla är välkomna. Med olika frisyrer och olika etniciteter. Med olika drömmar och yrken, bakgrunder och historier. Det är en mötesplats, med individer från olika platser med öden man vill höra mer om.

Det är en mångfald man inte hittar vare sig i Gällivare eller Jönköping mina vänner. Och det är den mångfald jag är halvt beroende av.

20130306-170131.jpg20130306-171510.jpg

FÖLJ:

3 svar

  1. Erkänn du kände denna komma! VAD ÄR DET JAG SÄGER JÄÄÄÄMT, STOCKHOLM I MITT <3

  2. Hoppas det var en bra visit! Jag har ALLTID haft Götet i mitt hjärta, men nu kanske jag börjat få lite mer sthlms hjärta efter att bott där i snart två år. Men Göteborg är alltid Göteborg ändå….

  3. Stockholm är bra grejer! Blir så less på folk som tror att Stockholm är en betongklump och att allt är fult. Det är så fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.