Jennifer sandström

Alla vi som önskar bära öronproppar på nattklubbar.

Här sitter jag, i ett hörn av en nattklubb i Kochi, min för närvarande hemstad. Musiken är alldeles för högljudd, men whiskyn smakar gott. Och jag älskar att njuta en stund för mig själv, i en stol som hänger ned från taket, medan mina vänner dansar till musiken som är hindi blandat med engelska.

20131019-003910.jpg

Jag må vara av en lite annorlunda sort som vill sitta ensam ett tag och göra något så patetiskt som att skriva ett inlägg i min blogg? Men det är sådan jag är och jag gör vad jag känner för.

Tidigare ikväll fick jag njuta av sushi. Det är allt annat än enkelt att få tag i här, men gud så värt det! Nya Zeeland och Kanada var paradisländer för mig i det avseendet.

Träffade även min forna kollega och kära vän Dani ikväll. Här står han vid baren i Dream och hänger, han är för rolig ibland alltså.

20131019-003920.jpg

En sak som kännetecknar Indien som jag HATAR är att man hittar koriander i varannan maträtt. Koriander är det enda i matväg som jag är sjukt svårt för. Men jag jobbar på det (har liksom inget val). Och vad serverar de inte även om inge än drink kryddad med koriander? Välkommen till Indien.

20131019-003946.jpg

Mitt sällskap verkar lite irriterade över att jag sitter här för mig själv i ett hörn och njuter. Men ärligt talat? Nattklubbar är inte bland mina topp favoritplatser på jorden och som sagt, musiken dödar mina stackars öron. Även om det är kul, det är kul att shotta tequila och dansa tills fötterna ömmar! Något jag skulle vilja göra dock, en liten dröm, lära mig dj:a och spela musik på klubbar – jag tror någonstans att det skulle vara kul!

Nåväl, ska återgå till natten. Puss!

FÖLJ:

7 svar

  1. Din moster klarar inte heller av koriander :) Dj vore väl en häftig grej med din rappa röst :) och då kan du i framtiden dj:a för mig och mina vänner ( vänninor) på diskot Jurassic park ( 70+) Hihi… :)

    1. Mamma jag tror du har fått det här med att dj:a lite om bakfoten, vad ska jag med min “rappa” röst till för att dj:a? ;) puss!

  2. Haha får gå mot strömmen och säga att jag verkligen gillar koriander! Jag gillar indisk mat överhuvudtaget. Jag borde varit född i Indien ur matsynvinkel :)

  3. Ha, visste du att det är ärftligt huruvida man gillar koriander eller inte? Vande du dig? Koriander verkar vara nåt som är svårt att vänja sig vid :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.