Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

I mitt hjärta ska det alltid vara lördag.

Ja vilken poetisk liten fras till rubrik. Lördag är oftast en härlig känsla. Och idag var en skön dag trots att 1. Jag var megatrött. 2. Det strulade med internet som vi tillslut lyckades fixa men som nu alldeles precis bara försvann? Tror vår landlord stängde av strömmen i sitt hus och således även för vår router..

Så utöver internetfix har jag sovit i 3 timmar och myst mest hela eftermiddagen. Åt gudomlig chokladtårta också, bara för att. Här hittar man i vartannat gathörn ett café som säljer chokladtårtbitar. Det är extremt poppis och I see why.

Här på bilden är en del av orsaken till min trötthet. Efter festen så stoppade vi vid detta ställe för lite mat som vi tog med hem. De står på gatan och lagar mat som är väldigt vanligt här MEN det är någon superkock från Australien, Antony(?) som sagt att just detta lilla ställe har bland den bästa maten i Kochi tror jag det var? Och ja, det smakade bra och vi satt uppe till fyra, en egen lite efterfest i vårt hem.

20131020-003540.jpg
När tankar som, hur gör de för att hålla allt rent osv, flyger förbi i huvudet får man bara vifta bort dem och inte se efter så noga där de lagar maten… Välkommen till Indien – och fasen vad van jag är vid sånt här nu!

Nu när internet är tillbaka i mitt liv (i hemmet) så beräknar jag att bloggen kommer börja flyta på lite mer som “vanligt”. Inlägg som väntar på att få bli publicerade och skrivna:

– Historien om hur vi tillsist fick internet
– Bilder på vårt hus
– Hur indierna gör när de går på toaletten (det här är en BIG topic!)
– En videoupdate, det skulle kanske uppskattas?
– Att åka tåg i Indien
– Andra anekdoter från tv-serie-livet i Indien, till ex när vi tittade på hus

20131019-235820.jpg

Puss och kram från Jennifer som lagt sig på sängen och begrundar livet denna lördagskväll i sin, för tillfället, ensamhet.

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.