Jennifer sandström

About April

Ett par gånger i veckan sätter jag mig ner med min kalender och både reflekterar och planerar (och måste säga, detta är very much thanks to Friday Lab <3). Dessutom har min kalender efter varje månad ett stycke med frågor om vad jag är mest tacksam/stolt över, vilka möten som varit betydelsefulla, vad jag skulle vilja förändra till nästa månad och vad mina viktigaste prioriteringar är för kommande månad. Tycker det är så bra att ta den här tiden, bara 5-10 minuter, för att fundera igenom och påminnas om dels tacksamheten och dels var mitt fokus ligger.

Tänkte också likt ett par tidigare månader nu sammanfatta april litegrann.

Månadens känsla:

Så mycket trevligt och roligt. En vecka i Gällivare, helger på landet och både påsk och valborg. Och när jag kollar på min Toggl så ser man verkligen att jag inte alls jobbat lika många timmar som jag brukar (102 timmar i april, jämfört med 156 timmar i mars, haha). Det är den friheten jag älskar. Att man kan jobba mindre men ändå få ganska bra resultat. Största utmaningen i företaget har jag dock framför mig nu de kommande månaderna.

Månadens roligaste:

Att få hänga, föreläsa, jobba och podda med Amanda. Fick så mycket energi av dagarna med henne och tänker på hur kul vi skulle ha om vi bodde i samma stad.

Podden vi spelade in då kom förresten ut nu precis. Vi pratar om företagande ifall du vill lyssna!

Finns att lyssna på här, eller i en poddapp om du söker på Lev Podcast.

Månadens resa:

Gällivare! Det känns så lyxigt att få åka dit ofta nuförtiden. Brukade bara bli en gång per år men är nu uppe i redan två resor dit hittills i år och har ännu en planerad för sommaren OCH hösten. Vad hände?

Månadens bästa:

Har sålt in ett par samarbeten som jag verkligen ser fram emot. Sen så vill jag också lägga till att få fira valborg hemma hos oss. Det var jättefint. Dels pga vänner och dels pga underbart att kunna hänga på balkongen! Har letat möbler secondhand som en tok de senaste veckorna. Var nämligen fast besluten om att vi absolut inte skulle köpa något nytt. Och vi fixade det!

Månadens sämsta:

Det här sorgliga beskedet som följt med som en skugga över hela april.

Månadens avklarade (och misslyckade) mål:

Här gick det inte så bra.

Hade som mål att gymma 3 gånger i veckan, men riktigt så har det inte blivit. Istället har jag tränat mer utomhus och sprungit men ändå inte så mycket som jag hoppats på. Ingen fara på taket dock, bara tillbaka på banan nu i maj. Mitt pullup-mål har också fått för lite fokus. Får nog skjuta på det någon månad…?

Skulle också publicera ett inlägg om Balkan (har ju bara skrivit om Bosnien och Hercegovina så har mer att berätta från förra sommarens roadtrip). Inlägget är på gång.

Men vad jag faktiskt lyckades som jag skrivit upp är att spela badminton en gång. Kanske blir det igen till i helgen?

Aprils mest lästa blogginlägg:

* Saker jag gjorde i Indien som jag aldrig skulle göra idag
* Åka nattåg i Finland
* 3 enkla knep för att lyckas med din sökoptimering

Och månadens drömmigaste motiv att fota tyckte vi alla var dessa sockersöta träd.

Nu är det maj, känns som full vinter utomhus och snart är det semester.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.