Inte längre arbetslös.

Ni vet när jag flög till Helsingfors för ett par veckor sedan och var där en vecka? Det var kanske inte bara för att träffa my beloved one, utan kanske också för att gå på ett par andra dejter. Eller ja, arbetsintervjuer. 

Såhär såg jag ut den där tisdagen. Med en mix av självsäkerhet och nervositet inombords.

  

När dagen var över var jag helt slut. Att gå på arbetsintervju har sina likheter med att gå på dejt – man ska framhäva sitt bästa jag och ta reda på om man är en bra match eller ej. Att gå på två arbetsintervjuer är alltså ungefär som att dejta två stycken samtidigt – och det är lite lätt utmattande. 

  

Pjuh. Här var jag helt överhettad efter sista intervjun som var rätt tuff. 

Och ena jobbet var faktiskt en bra match, det blev en andra dejt och vi hade fortfarande tycke för varandra efter att ha sovit på saken några nätter. Intervjun som var tuff var inte en lika bra match – jobbet intresserade inte mig till 100% och jag var inte den rätta personen de letade efter.

Men jag blev erbjuden det andra jobbet och blev så himla glad. Är pepp på att börja där 1 september!

 

Så jag är alltså inte längre arbetslös. Jag har fått jobb, i Helsingfors – min pojkväns stad som nu ska bli min stad för kanske en lite längre tid?? Tänk om någon sagt detta till mig för två år sen? Så overkligt. Och som sagt, jag är så himla taggad!

Ni får veta mer när jag börjat osv. Det är i alla fall inom marknadsföring! :))))

10 Kommentarer

 1. Rebecca
  24 augusti, 2015 / 17:10

  Va spännade, grattis! Ska bli kul att höra om jobbet :)

  • jennifer
   Författare
   25 augusti, 2015 / 08:08

   Tack Rebecca!!! :)

 2. Åsa
  24 augusti, 2015 / 18:51

  Grattis!

  • jennifer
   Författare
   25 augusti, 2015 / 08:08

   Tack Åsa!

  • jennifer
   Författare
   25 augusti, 2015 / 08:08

   Tack!! Så förhoppningsvis kan vi ses något i höst :)

   • 25 augusti, 2015 / 17:13

    Absolut! Kommer gärna till Helsingfors när du gjort dig hemmastadd, är ändå alltför sällan till huvudstan! Till Åbo får du ju också komma förstås :D

    • jennifer
     Författare
     31 augusti, 2015 / 07:38

     Jaaa, du är så välkommen! Jag får planera in en helg i Åbo också! :)

 3. 27 augusti, 2015 / 10:03

  Åhh vad roligt!! Grattis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?