Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Inte längre arbetslös.

Ni vet när jag flög till Helsingfors för ett par veckor sedan och var där en vecka? Det var kanske inte bara för att träffa my beloved one, utan kanske också för att gå på ett par andra sorts träffar. Eller ja, arbetsintervjuer. 

Såhär såg jag ut den där tisdagen. Med en mix av självsäkerhet och nervositet inombords.

När dagen var över var jag helt slut. Att gå på arbetsintervju har sina likheter med att träffa någon – man ska framhäva sitt bästa jag och ta reda på om man är en bra ihop eller ej. Att gå på två arbetsintervjuer är alltså lite lätt utmattande. 

Pjuh. Här var jag helt överhettad efter sista intervjun som var rätt tuff. 

Och ena jobbet var faktiskt bra, det blev en andra gång vi sågs och vi hade fortfarande tycke för varandra efter att ha sovit på saken några nätter. Intervjun som var tuff kändes inte en lika bra – jobbet intresserade inte mig till 100% och jag var inte den rätta personen de letade efter.

Men jag blev erbjuden det andra jobbet och blev så himla glad. Är pepp på att börja där 1 september!

Så jag är alltså inte längre arbetslös. Jag har fått jobb, i Helsingfors – min pojkväns stad som nu ska bli min stad för kanske en lite längre tid?? Tänk om någon sagt detta till mig för två år sen? Så overkligt. Och som sagt, jag är så himla taggad!

Ni får veta mer när jag börjat osv. Det är i alla fall inom marknadsföring! :))))

FÖLJ:

10 svar

      1. Absolut! Kommer gärna till Helsingfors när du gjort dig hemmastadd, är ändå alltför sällan till huvudstan! Till Åbo får du ju också komma förstås :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.