• Med Indien som slutdestination.

  På en bänk. I Sverige. Lyssnar till ljudet av svenskar. Beundrar dess skönhet och stil. Suger in det sista av det lilla landet med så mycket. Och så tar vi ett kliv, jag och mig själv. För nu lämnar vi bubblan, nu ger vi oss iväg på äventyr. Och så ses vi snart igen.

  20130627-081334.jpg

  Och det är precis precis såhär jag vill leva just nu. Jag vill ge mig iväg från trygghet och kasta mig ut i någonting som man aldrig vet vart det leder. Jag vill andas nya platser och upptäcka vad som finns där ute. Jag och världen, världen och jag, vi vill få upptäcka varandra. Hur ska man veta, om man inte ser det med egna ögon. Hur ska man förstå, om man aldrig får uppleva. Hur ska man nöja sig med det man har, om man inte vet vad man går miste om.

  Följ:
  Jennifer Sandström
  Jennifer Sandström

  En personlig blogg om resor, företagande, marknadsföring, skrivande, böcker, foto och annat som rör vardagen i Helsingfors (ibland i Gällivare och Göteborg) och på resande fot.

  6 Kommentarer

  1. 27 juni, 2013 / 09:56

   Åh vad spännande! Du kommer få så mycket skoj. Indien står högt på min att se och uppleva lista så hoppas på ett besök där närmaste året!

  2. 27 juni, 2013 / 12:53

   Så spännande!! Kommer bli så kul att läsa om dina upplevelser i Indien! Lycka till! :) :)

  3. Karin
   29 juni, 2013 / 11:55

   Vad stark du är! Ser fram emot att läsa om dina upplevelser i Indien.

   • jennifer
    Författare
    10 juli, 2013 / 19:45

    Tack <3

  4. Emelie
   30 juni, 2013 / 16:32

   Så himla spännande! :D

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


  Söker du efter något?