Jennifer sandström

Med Indien som slutdestination.

På en bänk. I Sverige. Lyssnar till ljudet av svenskar. Beundrar dess skönhet och stil. Suger in det sista av det lilla landet med så mycket. Och så tar vi ett kliv, jag och mig själv. För nu lämnar vi bubblan, nu ger vi oss iväg på äventyr. Och så ses vi snart igen.

20130627-081334.jpg

Och det är precis precis såhär jag vill leva just nu. Jag vill ge mig iväg från trygghet och kasta mig ut i någonting som man aldrig vet vart det leder. Jag vill andas nya platser och upptäcka vad som finns där ute. Jag och världen, världen och jag, vi vill få upptäcka varandra. Hur ska man veta, om man inte ser det med egna ögon. Hur ska man förstå, om man aldrig får uppleva. Hur ska man nöja sig med det man har, om man inte vet vad man går miste om.

FÖLJ:

6 svar

  1. Åh vad spännande! Du kommer få så mycket skoj. Indien står högt på min att se och uppleva lista så hoppas på ett besök där närmaste året!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.