Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

1. Saturday Mornings.

30 days of your stories. Här kommer min första.

Jag minns lördagsmorgnar från min barndom när jag var 6-7 år och var tvungen att gå upp när mammas röst sa till bara för att jag hade konståkningsträning. Det var också anledning till att jag helt slutade åka skridskor, jag var tonårs-morgontrött rätt tidigt. Jag minns också lata lördagsmorgnar och att det gick något barnprogram jag brukade försöka vakna i tid till för att hinna se. Vi åt rostmackor, helst utan kanterna om jag fick bestämma, och drack oboy. Och så snart det blev närmare lunchtid kunde man ha tur att få åka och handla godis eller plocka fram lördagsgodiset som redan inhandlat i förberedande syfte.

lördagsmorgon bebis
Typisk lördagsmorgon som bebis. Jag och min bror.

Som något äldre minns jag lördagsmorgnar i vänners sällskap. Att sova över hos någon var bland det bästa! Sedan blev man sjutton och arton och plötsligt var lördagsmorgnar förknippade med bakfylla och skratt åt kvällen innan. Och så följde det nog i några år, det är ännu så ibland. I Indien var lördagsmorgnar ofta sovmorgnar, gym, frukost ute och eventuellt shopping eller spa, inte helt dumt. Just nu älskar jag lördagsmorgnar av sovmorgnar och frukost på ett café, som har blivit lite av en standard här i München.

lördagsmorgon
Typisk drömfrukost, som jag fixade åt Hjalmar på hennes födelsedagsmorgon en dag under våren förra året. Fint!

Hur som helst så är lördagsmorgnar helt klart min favorittyp av morgon.

FÖLJ:

2 svar

    1. nejnej, varför ändra ett vinnande koncept? har spenderat många helgdagar i sängen på senaste – bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.