Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Måndagsmorgon & tunnelbaneselfie.

God morgon måndag och god morgon mina vänner.

Ni kan ju ana att jag hade lite svårt att somna igår. Men innan ett var mina ögon slutna och mina tankar lugna i alla fall. Och var hyfsat pigg i morse, klockan är strax innan åtta så jag blir tidig på jobbet idag. Älskar att komma dit mellan 8-9, då är man nästan helt själv och det är så lugnt.

Jag minns inte om vi pratat om det här tidigare, sömnparalys, är det någon av er som har det? Jag har haft det sjukt ofta på senaste tiden. Alltid när jag somnar på kvällen, förut bara när jag var extremt trött, men nu kommer det mer ofta. Nu när det händer försöker jag dock tänka, det är lugnt ingen fara andas, innan jag lyckas slita mig själv ur det.

Idag har jag planer på att lunch-träna. Ska dock försöka få i mig något vettigt innan det med tanke på att mitt mat-intag de två senaste dygnen varit pasta, öl och pizza. Känns som att kroppen kanske inte presterar bäst med det bränslet.

20140707-080157-28917588.jpgOch det här mina vänner är min förta tunnelbaneselfie – ONLY FOR YOU. Haha, sjukt obekväm i detta, därav märkligt (eller ja, neutralt) ansiktsuttryck.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.