Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

My hair is being pulled by the stars again.

I natt befann jag mig i Gällivare. Jag satt och åt någon sorts frukost-lunch, en smörgås med gravad lax(!), när pappa säger, vi måste åka till tåget nu – det går om en timma. Jag hade ju just kommit dit, jag hade inte hunnit träffa mina vänner och framför allt inte hunnit packa min väska. Plötsligt befann jag mig bland vänner och jag besökte mormor i Tjautjas och när jag kom hem igen sa pappa att de bokat om min tågbiljett. Stressen. Kollade på flyg- och tågbiljetter igår. Det fungerar inte att besöka Gällivare i augusti om jag bestämmer mig för att hälsa på Sverige. Priset för biljetten är så fruktansvärt orimligt. Det skulle vara kul att se midnattssolen, farmor, Elin och några andra vänner. Men det kommer inte ske.

Just nu är jag sugen på att uppleva augusti-Sverige ett par veckor och sedan fortsätta nya äventyr på andra håll. Jag suktar lite efter att uppleva något nytt, något som kanske nästan är hemma men ändå inte riktigt. Där människor pratar ett främmande språk och kvarteren påminner om hemma men är främmande.

Jag imponeras lite av människor som kan nöja sig. Som hittar en plats de trivs på, ett jobb de tycker om, och stannar där ett tag. Jag tycker det är fint. När jag tänker på det är jag liksom en alldeles för rastlös själ som måste röra sig vidare. Det kommer nog när det kommer, och tills dess tänker jag upptäcka allt som kommer i min väg!

my hair is being pulled by the stars

I'm restless. Things are calling me away. My hair is being pulled by the stars again. – Anaïs Nin

FÖLJ:

4 svar

 1. Jadu… FAN vad jag ibland önskar att jag kunde ‘nöja’ mig!!!

  Själv lämnar jag NZ om en vecka och två dagar för lite ASIEN innan jag åker hemåt. OZ i en vecka och sedan Bali i runt två veckor. Sen drar han hem och jag funderar på att resa vidare i några veckor….. Join? :)

  1. Åh.. Hur känns det att lämna fantastiska Nya Zeeland?
   Vart ska du resa runt? Jag vill nog egentligen bara hitta en ny plats att slå mig ner på ett tag ;)

 2. Var är du sugen på att flytta vidare till? Vilket land står på tur? Jag är en sådan som lätt hade kunnat nöja mig och hitta ett ställe jag trivs på och stanna där men jag har inte hittat det perfekta stället ännu.

  1. Vi får se, vi får se. Kanske något av Nordens länder? En kompis skickade en jobb-ad för ett jobb i Oslo och sen har jag en del vänner i Köpenhamn, litegrann lockar det möjligen.
   Haha jag skrattade lite åt din formulering – att du absolut skulle kunna nöja dig, men inte hittat det perfekta stället ännu ;) Det kanske är lite det det handlar om för oss som är rastlösa också? Jag vet inte.

   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.