Jennifer sandström

Fredagskärlek.

Det var en perfekt dag att vara ledig på. Det var fredag, jag vaknade bredvid min pojkvän och det var klarblå himmel! Vi åt lätt frukost och åkte sedan in till stan och lunchade. Det är så sjukt prisvärt att äta lunch på vardagarna! Runt 90kr med allt som ingår. Däremot inget man gärna gör varje dag när man jobbar, då är lunchlådor ett väldigt bra hittepå.

Sen strosade vi runt och jag tyckte minsann kinderna fått lite färg när jag mötte min spegelbild senare på kvällen. 

Vackert nere vid operan/hamnen.Vi träffade Miss Frost på eftermiddagen och tog en fika på Two Little Birds. Mysigt ställe. Och jättemysigt att träffa Emma samt introducera mina två kärlekar för varandra!

Till middag lagade jag och Mumin pizza. Han är en mästare på pizza min boyfriend! Inte mig emot.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.