Jennifer sandström

Brunchkalas, Slottsskogen & räkor.

Helgen var cirka magisk. I lördags kom min moster och hämtade upp oss på Hisingen. Min bror och jag bor grannar så han och hans flickvän hängde också med på ett litet släktkalas. Det känns väldigt fint att kunna ses allihopa såhär “enkelt”, min bror har ju tidigare bott i Luleå och min mamma nyss flyttat hit. Plus jag då som varit världen över.

Hos mamma var det uppdukat en enorm och fantastisk brunch. Äggröra och tyska korvar, skinka och salami, amerikanska pannkakor, massor med bröd och pretzels, marmelader och ostar, juice och till och med bubbel! Lyxbrunch deluxe och mycket bra efterskott födelsedagsfirande (vi var dessutom tre styckna som fyllt år inom en vecka så alla firades litegrann. Och ja, det var en väldigt mysig stund och perfekt start på lördagen!

Sen kallade det våriga och kärleksfulla vädret på oss. Så jag tog min Mumin och åkte ut till Slottsskogen! Där kan man kika på lite djur, sälar och älgar och allt möjligt. Alltid trevligt! Särskilt trevligt när man har någon som håller om en exakt hela tiden och någon att pussa på så fort man får chansen.

Vi gick och gick, tog en te för att värma oss lite vid Järntorget innan vi gick vidare till ett av Göteborgs måsten… Och vacker solnedgång fick vi se också!

Och vad är då ett måste när man är i Göteborg? Jo, att besöka Heaven 23, restaurangen på toppen av Gothia Towers. Och att äta deras King size räkmacka. Ingen vanlig räkmacka direkt – så galet god och enorm. Tips tips!

FÖLJ:

5 svar

  1. Jag blev bara ledsen av att se sälarna och pingvinerna i Slottsskogen :( Upp till älgarna gick vi inte, hundarna skulle nog tyckt det hade varit lite väl intressant. Jag utgår från att de inte bryter mot några djurparksregler, men när man bor ett stenkast från Kolmården så känns alla andra djurparker som att djuren bor i små burar :(

    1. Åh vi såg inga pingviner – de kanske inte bor kvar? Sälar kanske vill ha större utrymme i alla fall? De var så söta. Men kan hålla med dig om att jag också känner mycket för djuren… Var hemskt att vara på Sea world eller vad det nu heter i San Diego…

  2. Ååh borde också ta mig till Slottsskogen nån dag när det är fint väder! Och ut i skärgården! Synd bara att sambon och jag har så knasiga osynkade tider att vi knappt aldrig har tid att ta oss nånstans för att göra sånt nu för tiden. Som sagt är det mysigast att göra sånt med nån man kan pussa på stup i kvarten ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.