Jennifer sandström

I Malmö.

Hej på er. Saknar ni mig? Idag blev det ju ett par blogginlägg men det har varit lite tomt här över helgen. Jag är inte riktigt van vid detta, att det händer så mycket att man liksom inte hinner blogga?? Det är väldigt nytt i min värld. Det var gamla goda tider när man var student för ett par år sedan och kunde blogga i tid och otid 

Just nu ligger jag i alla fall i ännu en hotellsäng. Denna gång i Malmö. Jättetrevligt att vara här faktiskt, jag gjorde en snabbvisit senast för två år sedan men har utöver det inte tillbringat alls mycket tid här. Det känns än en gång som att komma utomlands. Till Skåneland. Och det gillar jag ju såklart!

Vi kom in med tåget vid lunchtid och vädret var strålande. Så vi slog oss ner vid Lilla Torg och käkade lunch på uteservering! Rekord för att vara i Sverige förmodligen. Fruktansvärt mysigt. 

Idag har vi haft ett infomöte för sommarens reseledare och vi fortsätter veckan med intervjuer. Diggar mitt jobb jag har just nu alltså. Det är kul att få göra en liten turné runt om i landet också. Jag har ju dock knappt hunnit landa i Göteborg ännu och när jag kommer tillbaka på söndag är jag utan möbler, haha… Och snart är det påsk och då blir jag borta igen! 

Halslös, rund och go utmattad på den lilla Queen size-hotellsängen.

Middag åt vi på TGIF ikväll, jag har aldrig testat dem tidigare så det var “spännande”. Quesedillas är ofta gott och det var det här också. Vi har några middagar att avverka under veckan så Malmöbor – alla middags/restaurang-tips mottages tacksamt! :-)

I övrigt i veckan ska jag träffa ett par kompisar jag har här nere, så kul! En annan bra sak med att resa i jobbet – många bra tillfällen att träffa alla vänner som finns utspridda.

Äääähh nu går mina ögon i kors, har varit uppe sedan fem i morse då en viss Mumin skulle köras till flyget. Allt förkärleken. Sååå puss och godnatt på er!

FÖLJ:

5 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.