Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Tisdags.

Godkväll.

Dagen har varit helt okej här nere i sydspetsen av Sverige. Dagens bästa var kanske den sallad jag åt till lunch på Salads & smoothies som är en liten kedja som finns i Malmö/Göteborg/Stockholm. Månadens sallad vad kallrökt lax med soyabönor och dijondressing. En oslagbar kombo av tre saker jag tydligen älskar! Kan rekommendera stället i sig också, väldigt fräscht och bra! 

Efter jobbet gick jag och min kollega till gymmet vi har tillgång till via hotellet. OBS! Det kan se ut som ett duckface men var mest en het pussmun till min boyfriend!Det var lite blandade känslor kring det gymbesöket. Min kropp är inte helt van vid styrketräningen efter ett lite längre uppehåll nu. Mitt ena lår blev alldeles stelt i någon övning och är det fortfarande….. Sen hatar jag känslan av att ha tappat så mycket. Å andra sidan har jag tagit igen massor i löpningen. Och känner mig peppad över att komma tillbaka på banan! Jag saknar mina pullups. Känslan av att kunna dra sig upp med sin egna vikt är så häftig! Och ja, just nu kan jag inte det tror jag. 

Vi åt sedan middag på Nam Do, en vietnamesisk restaurang här i Malmö. Lite märklig sådan… Maten var rätt god, lite intressant.Men det var lite “dött”. Lite folk och knäpptyst när vi kom in. Vi insåg plötsligt vikten av lite stämningsfull musik i denna typ av miljöer. Min mat var lite knepig att äta då, bollarna var lite hårda. Men det var gott, vårrullar ä ju också en klassiker jag älskar!

Happ, läggdags då. Känner mig lugn och lycklig, bästa känslan i världen. Puss!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.