Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Godmorgon från Skåne.

God morgon på er. Vaknar upp till ännu en solig dag i Malmö. Och ännu en hotellfrukost. Det bästa med att bo på hotell hela veckor är att man kan ta lite av varje var dag och inte behöver känna att man måste äta allt gott på samma gång, hehe. Sen är det givetvis skönt att slippa tänka på att fixa frukost. 

Hiss-selfie i hotellhissen. Risky business.Fick stoppa lite mascara på de här trötta ögonen idag. Ibland känns det helt enkelt legitimt. Fick apropå smink en kommentar härom dagen från en tjej som undrar hur sjutton man låter bli att sminka sig, får kanske skriva mer om det en annan dag. Men det viktigaste är väl att don't give a fuck about what others think! 

Ha en fantastiskt dag fina ni! Själv längtar jag till ikväll då jag ska träffa Gaby, min NZ-kompis som jag inte sett på 2 år och skypat med senast i höstas. Ska hem till henne på middag. Och förhoppningsvis upptäcka Malmö i mina springskor innan det.

Puss! 

FÖLJ:

2 svar

    1. Tack Sandra – roligt att du kommenterar just den. Det är nämligen en tröja jag köpte billigt av en kompis, men den kommer från HM! :) vet dock inte när den kan ha köpts…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.