Jennifer sandström

Det är vår i huvudet.

Så som det är ibland. Tankarna går inte riktigt att kontrollera. Det är svårt att fokusera. Vi åt lunch på kontorets takterrass och halva mitt ansikte blev lätt solbrunt av de första strålarna sedan september. Med betoning på lätt, det försvann nog någon minut senare. Men ändå, det kändes. Min pojkvän är påväg hit just nu och jag är så jävla kär och tänker på hur det var förra våren. Så många magiska minnen. Nyförälskelsen. Och den återupplevs egentligen varje vår, på olika vis. Är man inte kär så blir man det liksom ändå. 

Ni måste hålla med om att jag har en ljuvlig lunchplats på kontoret dagar som denna?

Vi hör också musiken som NK spelar utanför sin entré. Musiken som kan beskrivas som ett garden party. De förtjänar faktiskt lite cred för jäklar vad krut de lagt på sin vår-skyltning. Värd att promenera förbi och spana in. Inte nödvändigtvis inne i varuhuset men det kan man ju göra om man vill. Själv gör jag allt jag kan för att slippa just att komma i närheten av shopping. 

Anywho. Jag har tagit helg och önskar er också en fin helg när ni arbetat klart för fredagen eller vad ni nu pysslar med. Puss! 

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.