Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

“You look tired.”

Det bästa med att ha indiska kollegor är att då och då få en bit av den indiska ärligheten. Åh som jag älskar den! Sa “good morning Himanshu!” och fick ett “Good morning, how are you? You look tired!” tillbaka. THANK YOU svarade jag och skrattade. Sanningen är att jag är kolossalt trött – så det fanns ju inget dumt eller fel alls i hans påstående. Har jag berättat om min tyska väninna i Indien som fick höra “You face is whiter than your teeth!”? En ‘komplimang' jag aldrig glömmer… :-)

Oh, well. Jag finner det gulligt och underhållande.

Torsdag osv. Jag känner att jag har massvis att ta ikapp här på bloggen. Jag har bland annat knappt nämnt ett ord om de 3 länderna jag besökte under förra helgen?!

Tills vidare tänker jag dock önska er en fin dag och lämna er med min favorit-playlist just nu, tamdadam: hep-cats. Please, enjoy!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.