Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Drömmar som får det att slå gnistor från tårna till örsnibbarna.

Jag tänker på framtiden och ett virr varr av fjärilar flyger genom min kropp. På riktigt, eller det är så det känns. Jag drömmer och drömmer och tänker att ja ja ja, låt livet bli exakt så drömskt och fint. Även om det redan är det. Var tvungen att göra utlopp för all denna eufori genom Tumblr, det perfekta lilla mediet för att dela magiska bilder och ord. Namnet är något som har med stjärnhimlen att göra. Och som jag gillar den. Stjärnhimlen alltså, jag kan stirra på den i evigheter och älskar att när jag ligger i min säng i München faktiskt kan se de gnistrande diamanterna på den svarta himlen.

Dock får den platsen vara min lilla oas just nu. Där jag kan få spotta ut ord från hjärtat utan att hundratals människor läser och undrar. Ibland är det skönt.

Fick förresten en puss på kinden idag. Sådant som livar upp dagarna.

20140508-224517.jpg

Och, och, och! Jag har hittat min elefantring som jag tappade bort förra veckan. Så himla glad över det. Gjorde min dag complete.

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.