Jennifer sandström

Med solen i ögonen.

Hej lördag. Vaknar i mitt lilla rum med träväggar av att solen träffar mig i ansiktet. Vaknar utvilad efter fler timmars sömn än på ett par veckor. Går upp och duschar, rakar benen för att passa in (ja, “hinner” inte vaxa längre). Borstar tänderna. Tänker att jag är inte så hungrig så jag hoppar över frukosten. Istället tar jag på min marinblåa favoritkjol, släpper ut håret och kliver i mina rosa skor med märket som börjar på N. Tar tunnelbanan till centrum och exakt där befinner jag mig nu. Senare ska jag på Frühlingsfest och får alltså klä upp mig i min fina klänning!! Catch you later.

20140510-110018.jpg

FÖLJ:

3 svar

    1. Tack Nina. Vädret var väldigt vackert hela helgen faktiskt. Vi fick lite regn igår på eftermiddagen. Men det försvann igen och idag ser jag en blå himmel från mitt fönster här där jag ligger i sängen just nu… :-) Hoppas din helg var bra <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.