Jennifer sandström

Alla har en historia, det kommer alltid vara så.

Alla har ett förflutet, en historia, något de varit med om som påverkat och format dem. Alla har haft lyckliga och mindre lyckliga stunder. Och visst kan det göra ont att tänka att man tycker om någon som brukade tycka om någon annan? Jag gillar det Melissa Horn sjunger, hur kan man älska någon som älskat någon förut. Samtidigt som det är så löjligt.

Var han lyckligare med henne?
Var hon sötare än jag? Roligare? Smartare?

Who the hell fucking cares.

20140510-133545.jpg

Jag tror det är viktigt att acceptera det som har varit. Du älskade någon annan, hen älskade någon annan.

Om ni känner er hela i er själva, trivs med ert egna sällskap osv. Då spelar det ingen roll vad som hände. Det som räknas är NU. Att det är dig som hen kramar och pussar på och drömmer om. Det spelar ingen som helst roll om hens ex var “bättre” eller snyggare – du är awesome på ditt alldeles egna vis och du är omtyckt för det!

Jag tror människor generellt glömmer det alldeles för ofta, hur awesome de är. Jag försöker påminna mig själv.

FÖLJ:

3 svar

  1. Ja, men precis. Vad spelar det för roll om *jag* tycker att hon är snyggare än mig? Det är ju ändå mig som han pussar just nu, liksom. *nu är jag ju forever singel men who cares* <3

    1. Det är bra att ha den inställningen redan nu så du är redo när kärleken tar dig med storm <3

  2. Helt enig, dock lite jobbigt om han råkat berätta om sin kompis och dennes betydligt yngre flickvän som han har hafdt 3kant med. Men, men, live life, life lives, han e wild and crazy det visste jag redan innan. Oavsett e han min hjälte! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.