Yoga & kladdkaka för kropp & själ.

Bra dag idag. Hängt på Åbo Universitet och jobbat lite under första halvan av dagen. Och andra halvan spenderades hemma. När huvudet kändes tungt bakade jag kladdkaka! Mums! Mumin sa att det var det godaste jag någonsin lagat? Vet inte om det beror på 1. Jag lagar inte så mycket gott? 2. Han var väldigt hungrig? 3. Han har aldrig ätit riktig kladdkaka förut? IMG_1038.JPG
Och när lägenheten blev tom under en timma då någon gick ut på sin springrunda tog någon annan tillfället i akt och yogade. Det var skönt. Och svettigt.

Nu ligger jag i bädden. Slut i kropp och knopp. Fysiskt och mentalt. God natt!

IMG_1037.JPG

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

2 Kommentarer

 1. 14 oktober, 2014 / 13:43

  Åh, bästa som finns är kladdkaka + gå och lägga sig när man tränat och är slut fysiskt! Gött!

  Och jag blir också glad av dig! Vi blir glada av varandra! Haha

  Kramis

 2. Anna
  14 oktober, 2014 / 19:00

  Yogar du hemma? Hur yogar du hemma? Läääär mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?