Jennifer sandström

Women’s energy.

God morgon. Igår när jag skulle sova ville jag lyssna på en podcast som skulle skingra tankarna. En tråkig podcast med inte för hetsiga röster är att föredra. Tänkte att Alex & Sigges podd skulle passa in där. Jag har nämligen inte lyssnat alls mycket på deras podd, men det jag lyssnat har varit ganska tråkigt, i min mening. Men då visade sig det vara ett sjukt roligt inslag där de pratade om hur man som intervjuare skulle kunna komma närmare den man intervjuare. Det spårade lite och jag fick min hämnd, det brukar nämligen vara min pojkvän som skrattar åt sin podcast om kvällarna och väcker mig när jag precis somnat. Hehe.

Nu är det i alla fall morgon. Jag studsade inte direkt upp när klockan ringde tjugo över sex. Måste sluta snooza. Men jag var klok och tände sänglampan nästan direkt. Måste köpa en wake up light nuuu! Är det någon som har en wake up light? Vilken ska man införskaffa? Vet ni hur mörkt det är nu på morgnarna? Och vet ni att det bara blir mörkare?? Wahh. Kom ihåg att börja knapra d-vitamin!

Laddar för övrigt med ett energifyllt te denna morgon!

Man is a star on the stage of the universe. Happ? Ibland tycker jag att Yogi teas citat är så intetsägande. Eller flummiga. Men jag älskar att öppna tepåsen och se vilka visdomsord man möts av! Lite som när man öppnar ett kinderägg som under deras senaste kampanj… Och hoppades så innerligt att det skulle vara en minion där! Efter cirka 6 kinderägg gav vi upp.

Hepphepp, måndag! Ska cykla till jobbet strax. Ha en fin dag!

FÖLJ:

6 svar

 1. Vi har en wake-up-light, det bästa som Hra hänt mig! Dock har vi inte “originalet” från Philips utan en kopia som var billigare, den funkar också finfint!

  1. Åh! Jaa jag misstänker just det. Fungerar den som väckarklocka som vanligt att man ställer in en tid? Har den någon sorts fågelsång också?

   1. Ja alltså den funkar så att om du ställer in väckarklockan 06:30 så kan Du välja ett ljud då som väcker dig, vår piper men der finns säkert fåglar om du vill ha det.
    Dessutom tänds lampan successivt från kl 06:00 först jättesvagt och sedan ökar den lite var femte mint och 06:30 när klockan ringer är den jätteljus.
    Går säkert att ställa in så den tänds långsammare eller kortare.

 2. Jag hade en förr men jag är så himla känslig så jag vaknade av knäppen när lampan tändes på det svagaste… Jag är dock av typen som inte snoozar (vet inte ens hur man gör på telefonen!) och dessutom går jag ju ut inom fem minuter efter att jag vaknat och det fungerar för mig, jag är numera ganska morgonpigg trots att jag är född nattmänniska. Livet som hundägare lixom…

  Men jag har vänner som tycker att wake up light hjälper jättemycket så testa!

  1. Haha åh Åsa, vad söt du är! Ja kan tänka mig att hundarna hjälper till :)
   Jag är inte särskilt lättväckt alls och snoozar hur länge som helst så tror wakeup light kommer passa perfekt! Har nu börjat tända lampan direkt jag vaknar och det är också lite mer effektivt än att bara snooza ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.